E-soglasja

PRIDOBITEV SOGLASIJ

Bodite v času
z nami!

V Sava pokojninski delamo na polno – prenavljamo stare in uvajamo nove poti, preko katerih lahko zavarovanci urejate svoje zavarovanje.

Prizadevamo si, da bi »papirnato poslovanje« čim manj bremenilo naš in vaš vsakdanjik. Da bi lahko novosti uporabljali tudi vi, potrebujemo vaš elektronski naslov.

Pridobitev soglasja

 

 

 

1 / 2

Za osnovno preveritev vaše identitete potrebujemo nekaj vaših podatkov.

 

Naslov stalnega ali začasnega prebivališča

Osebni elektronski predal in e-poslovanje

Vpogled v stanje in vplačila, izračuni in pogovor s Sava pokojninsko. Portal je dosegljiv vsako uro, vsak dan v tednu.

 

2 / 2

Posebne ponudbe in neposredno trženje.

Sava pokojninska je del Zavarovalne skupine Sava. Občasno bi vas želeli obvestiti o trženjskih akcijah in produktih, ki vsebinsko presegajo dodatno zavarovanje h kateremu ste pristopili - produktih drugih družb Zavarovalne skupine Sava (npr. Zavarovalnice Sava) ali drugih partnerjev Sava pokojninske, za katere bi ocenili, da so za vas še posebej primerni.

Privolitev za posredovanje posebnih ponudb
in neposredno trženje

Z vašim soglasjem bomo osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi sklenjene pogodbe (dodatno pokojninsko zavarovanje ali zavarovanje doživljenjskega izplačevanja pokojninske rente), uporabili za namen neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje vam prilagojenih ponudb različnih zavarovalnih produktov in vabil na dogodke na podlagi ocenjevanja in predvidevanja vaših interesov, ekonomskega položaja, potreb in podobno.

Vaše soglasje lahko kadarkoli delno ali v celoti prekličete s pisno izjavo na naš naslov ali z elektronsko pošto na naslov vop@sava-pokojninska.si.

Hvala za zaupanje.

Na vaš vpisani e-poštni naslov smo poslali sporočilo s potrditveno povezavo. Če sporočila ne vidite, preverite še mapo z nezaželeno pošto.

Za zaključek postopka, kliknite potrditveno povezavo v e-sporočilu.

Če potrebujete pomoč, smo dosegljivi na 080 29 29 ali na naslov info@sava-pokojninska.si.

Končano.

Na vpisani e-poštni naslov je bil poslan dokument soaglasja. Če sporočila ne vidite, preverite še mapo z nezaželeno pošto.

-- %
Ocenite spletne strani