Na seznam novic

V prihodnjem letu bomo na trgu nastopili z imenom Sava pokojninska družba

 Leta 2000 so ustanovitelji in dolgoletni delničarji Pozavarovalnica Sava, Nova KBM, Zavarovalnica Maribor, Zavarovalnica Tilia in Merkur zavarovalnica ustanovili pokojninsko družbo Moja naložba.

Ob koncu leta 2015 je Pozavarovalnica Sava od vseh delničarjev odkupila lastniške deleže in je od takrat edini delničar Moje naložbe.

 

Za donosnost in varnost vaših prihrankov še naprej skrbi močna ekipa, ki ji zaupate.

Sprememba naziva družbe je edina sprememba. Še naprej ostajamo pokojninska družba. Ostajamo specializirani izvajalec za dodatno pokojninsko zavarovanje. Za nadzor nad poslovanjem še naprej kot člani nadzornega sveta skrbijo tudi zavarovanci.

Varčevanje za dodatno pokojnino pri Moji naložbi je donosno in varno hkrati. Od začetka do tega trenutka so zavarovanci prejeli več kot 118 odstotni donos ob najvišjem zajamčenem donosu. Zajamčeno donosnost (60 % obrestne mere) smo presegli za skoraj 2-kratnik. Kot Sava pokojninska družba bomo za nespremenjeno varčevanje in zavarovanje skrbeli isti ljudje.

 

Kot pomemben del skupine Sava Re bomo zavarovancem v prihodnje lahko ponudili še celovitejšo ponudbo za varnejšo prihodnost.

S preimenovanjem v Sava pokojninska družba bomo v družini skupine Sava Re, skupaj s Pozavarovalnico Sava in Zavarovalnico Sava, še močneje povezani.

 


-- %